Friday, December 28, 2012

Tratamentul ridurilor faciale și semne de imbatranire


Una dintre cele mai companii de renume din produse cosmetice și de îngrijire a pielii sunt anunta un nou produs de la principalele produse medicale pentru tratamentul de vârstă sau de imbatranire - care este un set de discuri de eficiente și o mașină mică pentru a dezinfecta si curata pielea pentru a restabili gloria sa.

Acest produs este o mașină de periculos nouă este unică și un cap rotund mic un pic cu unele ace medicale din interiorul acestora, care, la rândul său, este de a face deschideri mici pe piele atunci când le trece în scopul de a permite absorbi capsule de retinol și peptida dezvoltat de mai sus suprafata pielii.

Și experții de frumusete cred ca instrument de acupunctura, care vă ajută pentru a penetra straturile superioare ale pielii, dar în cazul în care mașina a fost folosit și puternic terapie poate duce la deteriorarea pielii complet.

În cazul în care ar putea trece, de asemenea, mașina pe fiecare parte facială fără a simți nici o durere - și, atunci când se pune Epsolat existentă ser este usor de absorbit si lasa pielea moale, fără nici o vâscozitate.

Aici pentru mai multe informații

No comments: