Friday, December 28, 2012

Η θεραπεία των ρυτίδων του προσώπου και της γήρανσης


Μία από τις γνωστότερες εταιρείες στον τομέα των καλλυντικών και τη φροντίδα του δέρματος είναι ανήγγειλε ένα νέο προϊόν από τα σημαντικότερα ιατρικά προϊόντα για τη θεραπεία της ηλικίας ή της γήρανσης - το οποίο είναι ένα σύνολο αποτελεσματικών δίσκους και ένα μικρό μηχάνημα για την απολύμανση και τον καθαρισμό του δέρματος για να αποκαταστήσει τη δόξα του.

Αυτό το προϊόν είναι μια επικίνδυνη νέα μηχανή είναι μοναδική και ένα μικρό στρογγυλό κεφάλι λίγο με κάποιες ιατρικές βελόνες στο εσωτερικό τους, η οποία με τη σειρά της κάνει μικρά ανοίγματα επί του δέρματος όταν τους περάσει για να επιτρέψει την απορρόφηση κάψουλες ρετινόλης και πεπτιδίου που αναπτύχθηκε από πάνω από την επιφάνεια του δέρματος.

Και οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι ομορφιάς εργαλείο βελονισμού που βοηθά να διεισδύσουν τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, αλλά αν η μηχανή έχει χρησιμοποιηθεί και ισχυρώς θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του δέρματος εντελώς.

Σε περίπτωση που θα μπορούσε να περάσει και το μηχάνημα για κάθε μέρος του προσώπου, χωρίς να αισθάνεται κανένα πόνο - και όταν βάζετε υπάρχοντα ορό Epsolat απορροφάται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό χωρίς ιξώδες.

Εδώ για περισσότερες πληροφορίες

No comments: