Friday, December 28, 2012

Behandeling van rimpels en tekenen van veroudering


Een van de bekende bedrijven in de cosmetica en huidverzorgingsproducten zijn de aankondiging van een nieuw product van belangrijke medische producten voor de behandeling van leeftijd of ouder - en dat is een set van effectieve schijven en een kleine machine om te ontsmetten en reinigen van de huid haar glorie te herstellen.

Dit product is een gevaarlijke nieuwe machine is uniek en een kleine ronde kop een beetje met medische naalden erin die op zijn beurt doet kleine openingen op de huid wanneer zij doorgeven zodat absorberen capsules retinol en peptide ontwikkeld door boven het oppervlak van de huid.

En beauty-experts zijn van mening dat acupunctuur tool die helpt bij het doordringen in de bovenste lagen van de huid, maar als de machine is gebruikt en sterk therapie kan volledig leiden tot beschadiging van de huid.

Waar zou de machine ook doorgeven op elk gezicht een deel zonder het gevoel geen pijn - en als je de bestaande serum Epsolat zet het wordt gemakkelijk geabsorbeerd en maakt de huid zacht, zonder enige viscositeit.

Hier voor meer informatie

No comments: