Monday, December 3, 2012

Explică specificațiile iPhone Mobile 5

Oamenii au fost de așteptare pentru eliberarea mai nouă versiune de Apple iPhone 5, care a fost precedată de emiterea iPhone 4S, care a fost o actualizare a unui iPhone anterioare 4, și fără îndoială acum și atunci când a fost eliberat iPhone 5 și comercializate în piață este nici o îndoială că o mulțime de iPhone fani sa grabit sa cumpere versiunea modernă În ciuda prețului ridicat în comparație cu alte dispozitive mobile.

Aici vom explica specificațiile cele mai importante ale iPhone-ului dvs. nou 5:
Dispozitivul emise și toți oamenii a fost considerat a fi efectuarea actualizări diferite de la iPhone 4S precedent, dar, din păcate iPhone 5 nu au furnizat nicio nouă - ea este doar o actualizare doar pentru o fosta Singura diferenta este exterioare, cum ar fi ecranul este mare pentru fostul, așa cum o marimea 4 inci - ecranul iPhone 4 este de 3,5 inci - precum noul telefon este mai subtire.

Camera în iPhone 5 rezoluție de până la 8 mega, cum ar fi iPhone 4
Bateria este de specificațiile sale sunt mai puternice decât bateria precedent în iPhone 4, dar nu-șef diferența dintre ele.
În ultimul articol am spus că iPhone 5 nu a venit Track merită să vorbim despre asta este o copie a telefonului iPhone 4S mai devreme cu o diferență mică.

No comments: