Monday, December 3, 2012

Explain specificaties Mobile iPhone 5

Mensen stonden te wachten voor de release van de nieuwe versie van de Apple iPhone 5, die werd voorafgegaan door de uitgifte van de iPhone 4s, en dat was een update van een vorige iPhone 4, en ongetwijfeld nu en toen het werd uitgegeven iPhone 5 en verhandeld in de markt is geen twijfel dat veel fans iPhone is met spoed naar de moderne versie te kopen ondanks de hoge prijs in vergelijking met andere zakapparaten.

Hier leggen we de belangrijkste specificaties van je nieuwe iPhone 5:
Uitgegeven apparaat en alle mensen werd verondersteld om te dragen updates veel anders dan de vorige iPhone 4s, maar helaas is de iPhone 5 hebben geen nieuwe - het is slechts een update alleen voor een voormalig Het enige verschil is de buitenkant, zoals het scherm is groot voor het voormalige, omdat het een Maat 4 inches - de iPhone 4 scherm is 3,5 inch - evenals de nieuwe telefoon is dunner.

De camera in de iPhone 5 een resolutie tot 8 mega zoals de iPhone 4
De batterij is door zijn specificaties zijn sterker dan de vorige batterij in de iPhone 4, maar niet de Chief verschil tussen hen.
In het vorige artikel hebben we zeggen dat de iPhone 5 niet gekomen Track verdient om erover te praten is een kopie van de eerdere telefoon iPhone 4s met een klein verschil.

No comments: