Monday, December 3, 2012

Εξηγήστε τις προδιαγραφές Mobile iPhone 5

Οι άνθρωποι περίμεναν για την απελευθέρωση της νέας έκδοσης του iPhone της Apple 5, η οποία προηγήθηκε με την έκδοση iPhone 4S, το οποίο ήταν μια ενημερωμένη έκδοση του προηγούμενου iPhone 4, και χωρίς αμφιβολία τώρα και όταν εκδόθηκε το iPhone 5 και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στην αγορά είναι καμία αμφιβολία ότι πολλοί από τους οπαδούς iPhone έχει έσπευσαν να αγοράσουν σύγχρονη εκδοχή Παρά την υψηλή τιμή σε σύγκριση με άλλες συσκευές κυψελοειδούς.

Εδώ θα εξηγήσουμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone σας 5:
Εκδόθηκε συσκευή και όλοι οι άνθρωποι πίστευαν να μεταφέρουν ενημερώσεις πολλά διαφορετικά από την προηγούμενη iPhone 4S, αλλά δυστυχώς το iPhone 5 δεν έχουν παράσχει οποιοδήποτε νέο - αυτό είναι μόνο μια ενημέρωση μόνο για ένα πρώην Η μόνη διαφορά είναι το εξωτερικό, όπως η οθόνη είναι μεγάλη για την πρώην, όπως ένα Μέγεθος 4 ίντσες - το iPhone 4 οθόνη είναι 3,5 ίντσες - καθώς και το νέο τηλέφωνο είναι λεπτότερο.

Η κάμερα του iPhone 5 ανάλυση έως 8 mega όπως το iPhone 4
Η μπαταρία είναι από τις προδιαγραφές του είναι ισχυρότερη από ό, τι την προηγούμενη μπαταρία του iPhone 4, αλλά όχι ο αρχηγός διαφορά μεταξύ τους.
Στο τελευταίο άρθρο μας λένε ότι το iPhone 5 δεν ήρθε Track αξίζει να μιλήσουμε γι 'αυτό είναι ένα αντίγραφο της προηγούμενης τηλέφωνο iPhone 4S με κάποια μικρή διαφορά.

No comments: