Monday, December 3, 2012

Förklara specifikationer Mobile iPhone 5


Människor väntade på lanseringen av den nya versionen av Apples iPhone 5, som föregicks av att utfärda iPhone 4S, som var en uppdatering av en tidigare iPhone 4, och utan tvekan nu och när det utfärdades iPhone 5 och handlas på marknaden är ingen tvekan om att många fans iPhone har rusat att köpa modern version trots det höga priset jämfört med andra cellulära enheter.

Här förklarar vi de viktigaste specifikationerna för din nya iPhone 5:
Utfärdad enhet och alla människor ansågs bära uppdateringar många olika från föregående iPhone 4S, men tyvärr iPhone 5 inte har gett några nya - det är bara en uppdatering endast för en tidigare Den enda skillnaden är den yttre, som skärmen är stor för den förra eftersom ett Storlek 4 inches - den iPhone 4 skärmen är 3,5 inches - liksom den nya telefonen är tunnare.

Kameran i iPhone 5 upplösning upp till 8 mega som iPhone 4
Batteriet är dess specifikationer är starkare än den tidigare batteriet i iPhone 4, men inte chefen skillnaden mellan dem.
I den sista artikeln vi säger att iPhone 5 kom inte spår förtjänar att prata om det är en kopia av den tidigare telefonen iPhone 4S med några små skillnader.

No comments: