Monday, December 3, 2012

Поясніть характеристики мобільного iPhone 5


Люди чекали релізу нової версії Apple, iPhone 5, який передував випуск iPhone 4S, який був оновлення попередньої iPhone 4, і, безсумнівно, в даний час, і коли він був виданий iPhone 5 і обертаються на ринку ніяких сумнівів в тому, що багато iPhone фанатів кинулися купувати сучасну версію незважаючи на високу ціну в порівнянні з іншими стільниковими пристроями.

Тут ми пояснити найбільш важливі характеристики нового iPhone 5:
Випущено пристрій і всі люди, як вважають, проведення оновлень багатьом відрізняється від попереднього iPhone 4S, але, на жаль, iPhone 5, не представили ніяких нових - це тільки оновлення тільки для колишніх тією лише різницею, зовнішні, такі як екран великий для колишніх, так як він розмір 4 дюйма - iPhone 4 екранів становить 3,5 дюйма, - а також новий телефон тонше.

Камера в iPhone резолюції від 5 до 8 мега, таких як iPhone 4
Акумулятор за своїми технічними характеристиками сильніше, ніж у попередньому батареї в iPhone 4, але не головний різницю між ними.
У минулій статті ми говоримо, що iPhone 5 не прийшов трек заслуговує того, щоб говорити про це копія раніше iPhone 4S телефон з деякою невеликою різницею.

No comments: